Reducere 25% pentru studenți

Prețuri

Compania noastră oferă cele mai bune prețuri pentru călătoriile spre România și din România spre Chișinău

Reduceri de 25% pentru studenți și elevi.

Ce spun clienții noștri

“Am călătorit anul trecut la Brașov împreună cu Transport România. O echipă foarte receptivă și de încredere. Mă bucur că am putut face rezervarea online în prealabil pentru a prinde un loc în autocar în perioada sărbătorilor de iarnă.”

Maria

„Recomand cu încredere această companie. Șoferii sunt responsabili și stau mereu la dispoziția pasagerilor”

Tatiana

„Sunt student la Timișoara și de fiecare dată aleg să călătoresc cu Transport România. De asemenea, le mulțumesc șoferilor pentru transportarea coletelor de acasă întotdeauna în maximă siguranță.

Vlad

transportation services 02

Curse ZILNICE

Oferim servicii de transport al pasagerilor cu autocarul pentru curse din Chișinău spre Timișoara, Arad, Deva, Alba Iulia, Sebeș, Sibiu, Brașov, Adjud, Huși și retur

Autocarul este o alegere destul de populară atunci când vine vorba de călătorii. Dacă ești în căutare de transport, Transport România este alegerea potrivită.
Compania noastră vă pune la dispoziție autocare moderne, aflate în stare perfectă de funcționare și dotate cu toate utilitățile necesare pentru a vă asigura confortul și siguranța pe întreaga durată a călătoriei: climatronic, sistem de încălzire, scaune rabatabile.

De asemenea, călătorii noștri beneficiază de:

WiFi
TV
Prize
USB
Ceai și cafea

CONTACT