Reducere 25% pentru studenți

REZERVĂRI ONLINE

CURSE ZILNICE

  Rezervare online

  Nume
  Telefon
  Locatie
  Locatie
  Data

  Timișoara Arad Brașov Făgăraș Huși Chișinău Bârlad Onești Sibiu Sebeș Alba Iulia Deva

  Planifică următoarea ta călătorie chiar de azi.

  Rezervarea online te duce mai aproape de următoarea ta destinație. Completezi formularul de rezervări acum, iar mâine ești deja pe drum. Cât de simplu poate fi? Îți ia doar un minut, dar experiența trăită rămâne pentru mult timp înainte.
  Tu ne spui când și unde, iar noi suntem acolo că să te însoțim la drum.

  Ce se întâmplă după ce am făcut o rezervare online?

  După apăsarea butonului „Rezervă”, datele rezervării tale ajung instant la operatorii noștri. Odată analizate, acestea sunt notate, iar în cel mai scurt timp vei primi un mesaj de confirmare. Acum că rezervarea ta a fost confirmată, nu-ți rămâne decât să pui la punct ultimele detalii ale călătoriei tale: fă-ți valiza, ia-ți o carte, un playlist cu muzică bună și ești gata de drum.

  Trebuie să plătesc atunci când fac o rezervare online?

  Rezervarea online îți asigură locul în autocar pentru călătoria spre destinația aleasă de tine. Achitarea valorii prețului biletului se va face chiar în ziua pornirii, la bordul autocarului. Prin urmare, nu trebuie să-ți faci griji de plata biletului atunci când faci o rezervare online.

  Vreau să modific sau să anulez rezervarea.

  A intervenit ceva și ești nevoit să anulezi sau amâni călătoria ta pentru altă zi. Știm că unele evenimente sunt imprevizibile, iată de ce te rugăm să ne anunți cât de curând posibil de schimbările ce intervin în cadrul rezervării tale, ca să putem reprograma călătoria ta pentru altă zi. Ne poți contacta la: +373 689 77 355 sau +40 748 917 874

  Ce spun clienții noștri

  “Am călătorit anul trecut la Brașov împreună cu Transport România. O echipă foarte receptivă și de încredere. Mă bucur că am putut face rezervarea online în prealabil pentru a prinde un loc în autocar în perioada sărbătorilor de iarnă.”

  Maria

  „Recomand cu încredere această companie. Șoferii sunt responsabili și stau mereu la dispoziția pasagerilor”

  Tatiana

  „Sunt student la Timișoara și de fiecare dată aleg să călătoresc cu Transport România. De asemenea, le mulțumesc șoferilor pentru transportarea coletelor de acasă întotdeauna în maximă siguranță.

  Vlad

  CONTACT